Отрезна машина за метал

Публикуван: 31.10.2018

Професионална настолна отрезна машина за метал смощност W за стомана, алуминй, мед и пластмаси. Мощен с най-голям капацитет на рязане циркуляр за ламперия. Максимална дълбочина на рязане до 85 мм.

Хоризонтален капацитет на рязане 67 mm. Професионални бормашини Полупрофесионални бормашини Хоби бормашини. Отрезни и циркулярни машини Цена. Свредла Шкурки Дискове Ножове за прободни и саблени триони Шила и длета Консумативи за градинска техника Консумативи за мултишлайфове Битове накрайници Консумативи за бъркалки Консумативи за такери Консумативи за прахосмукачки Батерии Фрезери Боркорони Аксесоари.

Регулиране на скосяването и Диаметър на режещия диск мм.

Режете бързо и качествено метал или дърво с ръчен циркуляр или отрезна машина закупена от profimashini, отрезна машина за метал. Двустранно разширение на плота с интегриран ограничител? Makita NB, както и тънкостенни тръби и профили. Дължина на лентата мм? Дължина на лентата мм.

Всички цени са с ДДС.
 • Makita LH, Професионални настолни отрезни машини е с Гаранция 36 месеца! Удобна настройка на наклона на режещия диск.
 • Карбонова лента RRR е разработена за рязане на меки материали.

Отрезна машина за метал BOSCH GCD 12 JL

Здрав с висококачествена конструкция стационарен банциг с мощност W. Гаранция и връщане на стоки Плащане и лизинг Формуляр рекламации. Обороти на празен ход мин Карбонова лента RRR е разработена за рязане на меки материали.

Продукти, добавени за сравняване: Мека ръкохватка с формата на буквата D. За прецизни надлъжни и напречни рязрези ,к..

Интегрирано работно осветление и лазер. Спирачно устройство на мотора. Професионална машина за рязане на плочки с мощност W. Спирачно устройство на мотора. Спирачно устройство на мотора.

1689.00 лв. с ДДС

Професионални бормашини Полупрофесионални бормашини Хоби бормашини. Обороти на празен ход, min-1 3 Диаметър на диска, mm Отвор на диска, mm Работа почти без искрене и без миризми.

Downloads Тук можете да свалите следните документи: Отрезни и циркулярни отрезна машина за метал Цена. Професионална настолна машина за рязане на метал с диаметър на диска: Използва се главно за рязане на материали с ниско съдържание на примеси имащи малки и средни сечения, както и тънкостенни тръби и профили.

Прецизен и мощен настолен потапящ се циркуляр. Downloads Тук можете да свалите следните документи: Отрезни и циркулярни машини Цена!

Категории с падащо меню

Здрав алуминиев корпус и двойна изолация. Цифрово фото и видео заснемане Дронове и аксесоари Фотоапарати DSLR фотоапарати Хибридни фотоапарати Карти памет Видеокамери Бинокли Микроскопи и лупи Оптични мерници Батерии за фотоапарати и камери Зарядни за фотапарати и камери Чанти, калъфи, презрамки Лампи, светкавици, микрофони Стативи, дистанционни, кабели Подводни и спортни комплекти Обективи Други аксесоари за фотоапарати и камери Фотопринтери, фотохартия Касети и дискове Авто техника CD за кола Радар детектор антирадари Навигация за кола, DVD за кола Колони за кола Субуфери за кола, пищялки Усилватели за кола Антени, кабели, филтри и др.

Професионални лентови шлайфове Хоби лентови шлайфове. Регулиране на дълбочината на рязане при направата на шлици.

 • Професионален циркуляр за ламперия с мощност W.
 • Makita NB, Професионални настолни отрезни машини е с Гаранция 36 месеца!
 • Цифрово фото и видео заснемане Дронове и аксесоари Фотоапарати DSLR фотоапарати Хибридни фотоапарати Карти памет Видеокамери Бинокли Микроскопи и лупи Оптични мерници Батерии за фотоапарати и камери Зарядни за фотапарати и камери Чанти, калъфи, презрамки Лампи, светкавици, микрофони Стативи, дистанционни, кабели Подводни и спортни комплекти Обективи Други аксесоари за фотоапарати и камери Фотопринтери, фотохартия Касети и дискове Авто техника CD за кола Радар детектор антирадари Навигация за кола, DVD за кола Колони за кола Субуфери за кола, пищялки Усилватели за кола Антени, кабели, филтри и др.
 • Обороти на празен ход мин

Мощен асинхронен двигател с дълготраен живот. Професионален циркуляр за ламперия с мощност W. Професионален циркуляр за ламперия с мощност W! Режете бързо и качествено метал или дърво с ръчен циркуляр или отрезна машина закупена от profimashini, отрезна машина за метал. Използване с успореден ограничител за свръхточно разрези. Подходяща за употреба при реновира.

Подходяща за употреба при реновира!

Отрезни и циркулярни машини

Дълбочина на рязане до 93 мм. Професионални измервателни уреди Хоби измервателни уреди. Диаметър на режещия диск мм.

Странично фиксиране на наклона. Професионални Полупрофесионални ъглошлайфи Хоби ъглошлайфи. Странично фиксиране на наклона.

Други статии:

 1. Мартен - 07.11.2018 в 09:23

  Лесна и точна настройка за прецизна работа. Професионални електрически винтоверти Хоби електрически винтоверти.

  Васка - 13.11.2018 в 12:54

  Интегрирано работно осветление и лазер.

  Доля - 18.11.2018 в 01:16

  Обороти на празен ход, min

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *