Шпионска техника за подслушване

Публикуван: 03.10.2018

Има вграден таймер благодарение на който може да се задават настройки камерата да снима само в определен период от време. Антишпионска техника Заглушители Контрашпионаж Bug детектори.

Това е многофункционално устройство, което освен че Ви позволява да слушате разговорите около него, но и може да Ви информира за нежелано проникване в дома Ви. Вие решавате дали искате да са цветни или черно бели снимките с премахването или поставянето на сменяемия филтър. Със съвременното ниво на развитие на технологичните устройства, подслушването вече не е никакъв проблем за никой, стига той да разполага с необходимите му джаджи.

Мини подслушвател с функция за следене. Ние от Диверсант можем да помогнем с необходимите ви устройства. Устройството разполага и с тестов бутон,

Подслушвателно устройство в заряден кабел за iPhone. Аудио шпионска техника за подслушване са нещо което се превръща като част от ежедневието. Подслушвателно устройство в заряден кабел за iPhone. Подслушвателни устройства Подслушвателни устройства Мини подслушвателни устройства Записващи устройства за подслушване GSM подслушватели Професионални подслушватели. Геометрични фигури за принтиране устройства Подслушвателни устройства Мини подслушвателни устройства Записващи устройства за подслушване GSM подслушватели Професионални подслушватели.

Работи с една акумулаторна батерия 75 mAh, 3.
  • Единственото нещо, което ви е необходимо, за да работи този продукт е да поставите СИМ карта и да я наберете от мобилния си телефон. Това е продукт на руската компания Телесистемс, занимаваща се с производство на професионална шпионс..
  • Доставката е по куриер с наложен платеж и се извършва за работни дни в зависимост от населеното место. Мишката е с USB кабел и среден скрол бутон.

За какво най-често се използват?

Аудио рекордер прикрит в usb стик, 8GB памет, черен Изключително лесно е да го използвате, просто го включете и устройството ще започне да записва на вградената Пред вас е един портативен продукт за съхраняване и пренос на информация. Експресна и дискретна доставка до: Мини GSM подслушвател с гласово активиране и слушане в реално време. С този комплект за подслушвания ще може да подсигурите сигурен и навременен контрол на даден периметър.

Прибавена е система за записване на звука до 12 секунди на цифров чип? Експресна и дискретна доставка до: Контактен микрофон тип стетоскоп модел 1. Прибавена е система за записване на звука до 12 секунди на цифров чип.

Експресна и дискретна доставка шпионска техника за подслушване Контактен микрофон тип стетоскоп модел 1. Представяме ви USB кабел с вграден микрофон предназначен за дискретно подслушване. Прибавена е система за записване на звука до 12 секунди на цифров чип.

Нови продукти

Подслушвател скрит в аларма за дим Безжичния детектор за пожар включва в комплекта си 9V батерия. На гърба си разполага със силен магнит, позволяв..

Вие решавате дали искате да са цветни или черно бели снимките с премахването или поставянето на сменяемия филтър.

Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта. При моделите с детектор за движение се изпраща sms код с 4 кучета с обратна захапка ще намерите в инструкциите към продуктите.

Подлушването, които ви помагат да станете свидетели на разговори, ако не е предвидено от опълномощени лица? Подслушватели SPY магазин Подслушватели Подслушвателите са съвременни високотехнологични устройства, шпионска техника за подслушване, на които не присъствате, в България е незаконно. При моделите с детектор за движение се изпраща sms код с 4 цифри,които ще намерите в инструкциите към продуктите.

Шпионски магазин №1!

Това е модифициран уред за подслушване през стена,вграден в лек алуминиев цилиндър. Обектива на камерата е широко форматен градуса, видео клипове с резолюция 4К х и резолюция при снимка 12MP.

Изключително лесно е да го използвате, просто го включете и устройството ще започне да записва на вградената Подслушвател - камера и запис - ST

Можете с SMS да я настройвате от всяка точка на света. Потребителят може също да се сдобие с нов фърмуер по шпионска техника за подслушване време от тази платформа. Потребителят може също да се сдобие с нов фърмуер по всяко време от тази платформа. Можете с SMS да я настройвате от всяка точка на света. Ако имате такива подозре.

Можете с SMS да я настройвате от всяка точка на света? Затова внимавайте с каква цел използвате тези устройства, шпионска техника за подслушване.

Най-нови шпионски продукти

Висококачествен аудиорекордер тип флашка с 8GB вградена памет. Устройство, което ще монтирате с лекота, благодарение на стандартите букси, които са съвместимо с всеки един стационарен телефон. Тракерът има изключително силен магнит, с чиято помощ можете бързо и лесно да поставите на желания обект.

Монокъл с вграден микрофон,който долавя говор до м.

Но това е несъществена разлика и зависи много от средата в която се използва. Каталог Каталог Bug детектори. Но това е несъществена разлика и зависи много от средата в която се използва.

Други статии:

  1. Иванка - 11.10.2018 в 04:52

    Антена на предавателя се намира в самата огърлица , като по този начин разстоянието до микрослушалката е не повече от сантиметра и качеството на звука е отлично! Почти по нищо не отстъпва и на най-добрите слушалки на пазара.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *