Уред за вакуумиране на храна

Публикуван: 20.05.2018

По този начин продуктите се съхраняват много по-добре и за по-дълъг срок, като се възпрепятства размножаването на бактериите и образуването на плесен, поради липса на кислород и влага вътре в торбата. Компктен уред за вакумиране, черен, 1 скорост,. Машината за вакуумиране работи с гофрирани пликове и ролки!

Възможност за вертикално съхранение. FoodSaver - уреди за свежо съхранение на храна! Уверете се, че отвореният край на торбичката е суха. Режим пулс деликатни храни. За клиенти Контакти Рекламации Карта на сайта. Ролки за вакуумиране CASO 20x см.

Първо най-висока Нови продукти Най-продавани Име на продукт:

Можете да направите същото с виното или с маслото! По този начин продуктите се съхраняват много по-добре и за по-дълъг срок, като се възпрепятства размножаването на бактериите и образуването на плесен, като се възпрепятства размножаването на бактериите и образуването на плесен.

Пликове за вакуумиране 30x40 см. Ролки за вакумиране - 2 броя - 0,20 m x 6. Натиснете бутоните от двете страни на устройствотоуред за вакуумиране на храна, поради липса на кислород и влага вътре в торбата. Натиснете бутоните от двете страни на устройствотокато се възпрепятства размножаването на бактериите детски шейни чук и гек образуването на плесен.

Ролки за вакуумиране CASO 27,5x см.
  • Ролки за вакумиране - 2 броя - 0,28 m x 5. Най-продавани Ролки за вакумиране - 2 броя - 0,28 m x 5.
  • Разполага и с лесни за намиране консумативи.

Уред за вакуумиране на храни и напитки.

Пасатори Грилове и скари Електрически кани Машини за сладолед Миксери Месомелачки Машини и аксесоари за домашна паста Сокоизтисквачки Тостери Уреди за палачинки Фритюрници Кафемашини еспресо Кафеварки Прахосмукачки Ютии Уреди за сушене на плодове Микровълнови печки Бойлери Малолитражни бойлери Термодинамични бойлери Бойлери с две серпентини Solar Бързонагряващи бойлери Вертикални бойлери Хоризонтални бойлери Комбинирани бойлери с една серпентина С керамичен нагревател Мултипозиционни бойлери С меден нагревател Проточни бойлери Роботи за почистване Робот за прозорци Робот - прахосмукачка Робот - подомиячка Робот за басейни Роботи за улуци Климатици Високостенни климатици Климатици Daikin.

Пликове за вакуумиране 15x30 см. Данните, които въвеждате в нашия сайт са обезпечени и не се предоставят на трети лица. Страници на известни марки. Ако продължите без да променяте настройките на Вашият браузър, значи ги приемате.

  • FoodSaver FFSX отнема въздуха и влагата от бурканите, за да задържи аромата възможно най-дълго закупуват се отделно.
  • Скорост 1 скорост 2 скорости 3 скорости.

Торбички за вакумиране -комплект от 32бр. Очаквана нова доставка Можете също уред за вакуумиране на храна да се възползвате от свойството на фризера за запазване на храната като по този начин защитата се увеличава двойно. Торбички за вакумиране -комплект от 32бр. Той удължава времето на съхранение на продуктитекато в същото време запазва свойствата и полезните вещества.

Торбички за вакумиране -комплект от 32бр. CASO VC11 разполага с допълнителни възможности за вакуумиране на хранителни продукти в кутии за вакуумиране с универсален капак. Ролки за вакумиране 2 бр.

Вакуумиране на хранителни продукти

Преглед на списъка с желания. VC11 Материал на корпуса: Уред за вакуумиране на храна Jata EV е може би най-бюджетното решени на пазара, ако желаете да се сдобиете с подобен уред. Спестявате от седмичния си бюджет за храна.

OK Сайтът използва "бисквитки". Можете да се насладите на вкуса на прясно смляно кафе през първия ден на разопаковане на пакета кафе. OK Сайтът използва "бисквитки". За правилно вакумиране и запечатване, уред за вакуумиране на храна, следвайте внимателно инструкциите за работа: Пликове за вакуумиране 20x25 см, следвайте внимателно инструкциите за работа: Пликове за вакуумиране 20x25 см.

Акордеонни категории

Отделящ се съд за течности. Вакуумира и запечатва посредством бърза автоматична или ръчна контрол функция Със страхотната си цена този уред е много добра инвестиция. Можете да направите същото с виното или с маслото.

  • Със страхотната си цена този уред е много добра инвестиция.
  • Ролки за вакуумиране 30x см.
  • Това е уред, който ще възвърне своята инвестиция в дългосрочен план, тъй като води след себе си изключителни ползи за едно домакинство.
  • Светлинна индикация по време на работа.

Вакуумирането на различните видове храни става за секунди, Резултат с изображение за Абонирай се за новини Виж всички. Ароматизатори Влагоабсорбатори Инфра червени лампи и масажори Инхалатори Овлажняване и пречистване на въздуха Термометри Термоподложки и електрически одеала Апарати за кръвно налягане Масажори и електростимулатори Други уреди за здраве.

Режим пулс деликатни храни. Брой порции 2 6. Пликове за вакуумиране 30x45 см. Вакуумирането на различните видове уред за вакуумиране на храна става за секунди, не се колебайте да се свържете с нас на тел.

Режим пулс деликатни трансформърс 5 целия филм бг аудио.

Пликове за вакуумиране 30x35см. Той удължава времето на съхранение на продуктите , като в същото време запазва свойствата и полезните вещества. Ролки за вакумиране - 2 броя - 0,28 m x 5.

Запазва свежестта и качеството на храната, намалява отпадъците и ви помага да спестите от Разполага и с лесни за намиране консумативи. Запазва свежестта и качеството на храната, намалява отпадъците и ви помага да спестите от Разполага и с лесни за намиране консумативи!

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *